Young Adult Avond : verslag!

De foto’s van de avond vinden jullie hier (enkel voor deelnemers)

De presentatie van dr Demulier kan hier ( Presentatie_YAA_2017) gedownload worden.

YA-A…..! Vrijdag 17 februari was het eindelijk zover: de 1e YA-A (young-adult-avond), een ontmoetingsavond met een mix van informatie en ontspanning voor jongvolwassenen met een hartaandoening.

We startten de avond met een welkomstdrankje en een kennismaking. Gelukkig was het `ijs´ snel gebroken, want het is toch best spannend zo`n avond met allemaal onbekende gezichten.

Dr. Laurent Demulier heeft ons als een ware piloot/kapitein meegenomen op `reis´.  Hij heeft ons onderweg allerlei interessante feiten en weetjes bijgebracht over `reizen met een hartaandoening´: van de vliegreis tot aan verschillende bestemmingen op onder andere grote hoogte en in zonnige en tropische oorden.

Daarna was het tijd voor ontspanning. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er fanatiek gebowld. Als afsluiter hebben we een aantal pubgames gespeeld.

Het was een leuke avond, waarin we veel geleerd hebben over reizen, maar bovenal ook leuke gesprekken met elkaar gehad hebben en leuke vriendschappen hebben zien ontstaan.

Dankjewel aan iedereen die erbij was, hopelijk tot volgend jaar!

Bedankt aan

image001

 

voor de gastvrijheid !