YA-A 2018 – verslag!

Op 13 oktober vond de 2e YA-A (Young Adult-Afternoon) plaats! Het thema dit jaar was `Sport doet wonderen voor je hart(aandoening´. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag, waarop iedereen het fijn naar zijn zin heeft gehad.

Nadat iedereen rond 14 u was toegekomen in Sportcentrum Rozenbroeken en met elkaar had kennisgemaakt, werden er duo`s gevormd voor de grote Sportquiz. Onder leiding van quizmaster Dr Demulier, zat de sfeer er al snel in. Er waren 3 quizrondes met allerlei vragen en weetjes over sport. Ook was er een tussenronde, waarin de tafeltennisvaardigheden moesten worden bovengehaald. Een echte tafeltenniskampioen heeft deze ronde gewonnen.

Na de quiz was het tijd voor actie! Samen volgenden we initiaties Spikeball en Kan jam, die werden verzorgd door Sportwerk Vlaanderen. De frisbees vlogen in het rond, het merendeel gelukkig in de goede richting…

We sloten af met een gezellig drink. Uiteraard was er ook een prijsuitreiking. Iedereen viel in de prijzen, de deelnemers zijn tenslotte allemaal (over)winnaars!

De foto’s kunnen jullie ook onder deze topic bekijken. Deze zijn echter wel beschermd door een wachtwoord. Indien je als aanwezige nog geen wachtwoord ontvangen hebt, mail gerust naar michele.dehosson@uzgent.be.

Dankjewel om erbij te zijn, hopelijk tot volgend jaar!